събота, 24 май 2014 г.

Пролетен Панаир на Книгата

Заповядайте на Пролетния Панаир на Книгата, който ще се проведе от 3 до 8 юни, вторник до неделя - всеки ден от 10:00 до 20:00 часа (неделя до 17:00 часа). Ще бъда, разбира се, на щанда на издателство "Ибис" - етаж 3, щанд № 306. Какви изненади ви очакват там?

Първо, разбира се, ще можете да се снабдите с последните ми два сборници разкази - хорър-трилър ориентирания "Човекът, който обичаше Стивън Кинг" и "Пустинния Скорпион", който е фантастика и фентъзи:



Двата сборника са на корична цена от 11,90 но за панаира цената на всеки от тях ще бъде 9,50 лв. А автографът се подразбира.

Естествено, основното събитие на Панаира ще са двете нови книги на Стивън Кинг, които излизат през издателство "Ибис" и от днес вече са на пазара. Едната е добре познатата ви "Куджо", която е с чисто нов превод, а другата - сценарият "Бурята на века", смразяващата история по едноименния минисериал за Андре Линож - дяволът, който идва в изолираното от чудовищна буря на остров селце, защото иска нещо от жителите му. Най-скъпото им.



Преводът и на двете книги, разбира се, е на Адриан Лазаровски, което е залог за качество и перфекционизъм. "Куджо" е 14,90 корична цена, а "Бурята" 15,90 но за Панаира ще са с отстъпка!

Няма да липсват и бройки от предишната книга на Кинг, която излезе през "Ибис" - "Годината на Върколака": старият "Цикъла на Върколака" с нов превод (пак на Адриан) и с оригиналните цветни илюстрации на Бърни Райтсън от американското издание, както и чудесният трилър на Томас Тимайер "Рептилия" - екшън в Африка с криптида Мокеле Мбембе, конгоанският Неси:



"Годината" предполагам ще е 11,90, а "Рептилията" сигурно само 5 лв.

И още - бройки от антологията на българския хорър, култовата и легендарна "До Ада и Назад", събрала в себе си 31 разказа от 23 родни автора на 436 стр. От корична 12 лв - само за 7!



Разбира се, няма да е само това. На щанда ще има още и заглавия като "Младият Шерлок Холмс" на Андрю Лейн, двете книги на Бени Хюбнер - новата "Преобразяване" и предишната "Игра на маски" и много други! Заповядайте, вход свободен.

Линк към събитието във Фейсбук.

2 коментара:

  1. "Куджо" ми е ясен, обаче ме интересува дали "Бурята на века" си струва, като книга на Кинг, а и не само. Искам честен отговор, не фенбойски. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Честният ми отговор е, че досега съм я прелистил набързо, надявам се до края на седмицата да я прегледам по-обстойно. Имам обаче вяра и в издателя, и в човека който я е превел.

    ОтговорИзтриване